tirsdag den 31. juli 2012

Nu er Karla over 18 måneder - og har gået i dagpleje hos Pia 3 måneder.. og det er vi glade for. Karla synes det er dejlig  at være hos Pia og lege med Karla og Laurits. Fint.
Men jeg synes stadig det er hårdt af aflevere hende! Jeg savner hende nærmest allerede når jeg henter hende inde i sengen efter hun har råbt "moar - faar - moar - faar" et par gange, og jeg ved, at om et par timer, skal jeg aflevere hende hos Pia. Den sødeste, smukkeste, dejligste og mest fantastiske lille pige er hun. Og jeg synes ikke det giver særlig meget mening at hun skal være andre steder end her hos os - i hvert fald indtil hun kommer i børnehave-alderen og selv kan give udtryk for, at hun gerne vil afsted. Hm. Jeg prøver at overbevise mig selv om, at det er det bedste for Karla at komme afsted og at hun har godt af at komme lidt væk fra os og ned at lege med andre børn. Og det tror jeg også at det er. Men den tryghed og ro det ville give hende at være her hos os, kan Pia ikke præstere. Ingen andre ens os kan, tror jeg. Og så tror jeg nok at hun skal få leget med rigeligt børn i løbet af sin barndom. Det behøver ikke nødvendigvis at være nu. Jeg ville selvfølgelig tage hende med i legestue og finde ud af at mødes med andre hjemmegående forældre, så hun kunne møde andre børn - men dét at være sammen med sin mor og far og ikke blive afleveret til 7 timer i institution - det vil jeg rigtig gerne kunne gøre for Karle og alle vores kommende børn!
Det burde sku være en ret god motivation til, at jeg får pjasket det speciale sammen! Og det er det også.. Mit primære mål med opgaven er netop dét - at blive færdig inden jul (og inden lillebror kommer). Til den tid er Karla godt nok næsten 2 år og jeg ved ikke om det så vil give mening at tage hende ud af dagplejen..jeg er jo også nødt til at bruge noget tid med lillebror. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvad jeg synes.. men det bliver måske nemmere at beslutte, når specialet rent faktisk ER afleveret og lillebror ER kommet. Så tager vi stilling..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar